show sidebar & content

VIRVAN TEOKSET

UNDER CONSTRUCTION (2016)

Under Construction on Virva Talosen nykytanssiesitys keskeneräisyydestä. Teoksessa esiintyvät kirjailija Maria Peura ja tanssija Vera Tegelman. Tiedättekö sen hetken, jolloin mitään ei ole vielä päätetty ja kaiken voi vielä tehdä toisin. Sen hetken kun ymmärryksestä on aavistus ja kaikki on kesken. Ensi-ilta 21.9.2016 Kanneltalo, Helsinki Esitykset 22.9. klo 19, 23.9. klo 19 ja 24.9. klo […]

VUOSIRENKAAT (2014)

Virva Talosen teoksen Vuosirenkaat lähtökohtana on henkilökohtainen ja kollektiivinen historia. Esityksessä tanssii viisi eri-ikäistä naista, joista jokainen on syntynyt eri vuosikymmenellä. Viisi luonnetta, viisi mieltä ja ruumista. Viisi historiaa ja tulevaisuutta, viisi tulokulmaa ja poistumistietä. Viisi suhdetta juuri tähän hetkeen. Teos rakentuu keskustelun ympärille. Se luo puheen ja liikkeen kautta tilanteita, jotka syntyvät vallitsevasta hetkestä. […]

VAKIOVIERAITA (2012)

Vakiovieraita pohtii olemista, sen tuttuutta ja vierautta vakavankevyellä otteella.

MINÄ SINÄ HÄN ME TE HE (2011)

MINÄ SINÄ HÄN ME TE HE on Tammerkosken varrella vaeltava liikkeellinen taideteos, joka kutsuu pysähtymään hetkeksi tanssin äärelle.

LEENA JA PERTTI (2010)

Leena ja Pertti on kahden koreografin yhteisteos sukulaisuudesta, sukupolvista sekä oman tilan hakemisesta suhteessa toisiin.

TEOSTRILOGIA (2006-2009)

Virva Talonen on työstänyt vuosina 2006 – 2009 teostrilogiaa, johon kuuluu kolme itsenäistä tanssiteosta.

TRILOGIA OSA 3: POIKKEUSTAPAUKSIA – SPECIAL CASES (2009)

Poikkeustapauksia – Special Cases käsittelee normaaliutta; erikoisuuden ja tavallisuuden välistä rajapintaa.

TRILOGIA OSA 2: RUSH MAN WAITING MIND (2008)

Rush Man Waiting Mind on teos kiireestä ja kiireettömyydestä, ajan tehokkaasta käytöstä ja odotustiloissa vaeltelevista ihmisistä.

TRILOGIA OSA 1: SECOND HAND SHOP (2006)

Second Hand Shop on teos kierrättämisestä ja autenttisuuden etsimisestä.